Bieber sklamal fanúšikov. Čakali ho na súde, on poslal len právnika

Fanúšikovia kanadského popového speváka Justina Biebera zažili poriadne sklamanie, keď ich idol nedorazil na súdne pojednávanie v Stratforde na juhovýchode Kanady, kam ho prišli podporiť.

30.09.2014 17:34
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata

Informoval o tom portál theobserver.ca. Bieber sa zodpovedá z nebezpečného šoférovania a napadnutia po augustovom incidente s terénnou štvorkolkou, keď sa zrazil s dodávkou bulvárneho fotografa. V pondelok sa proces začal, pokračovať bude 27. októbra.

Beiberov právny zástupca Brian Greenspan bez ďalších podrobností označil pojednávania za rutinné a povedal, že jeho klient na vyšetrovaní spolupracoval a že celá záležitosť by mohla byť veľmi rýchlo vyriešená. Dodal, že ani v októbri sa Bieber na súd osobne nedostaví.

Pred súdnou budovou pritom Biebera očakával rad fanúšikov, aj keď sa jeho príchod nepredpokladal. Niektorí podľa portálu lfpress.com neváhali do Stratfordu ísť až sedem hodín autom. Školáčky kvôli súdu vynechali školu, zatiaľ čo otcovia si vzali dovolenku, aby do mesta svojej dcéry odprevadili.

Bieber svojimi škandálmi pravidelne plní stránky novín a časopisov. Napríklad v júli mu súd v USA uložil za hádzanie vajíčok na susedov dom dvojročný podmienečný trest, verejnoprospešné práce, pokutu a tiež kurzy zvládania hnevu. V USA ho čakal aj súd kvôli januárovému šoférovaniu v Miami pod vplyvom a bez platného vodičského preukazu, s obžalobou sa ale dohodol na urovnaní sporu.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Justin Bieber #sklamanie #fanúšičky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...