Nesmie sa k nej priblížiť! Násilný priateľ Sarah Hylandovej dostal zákaz

Americký herec Matthew Prokop dostal od losangeleského súdu trojročný zákaz stýkať sa s bývalou priateľkou, herečkou Sarah Hyland.

07.10.2014 11:03
Sarah Hyland a Matthew Prokop Foto: ,
Herečka Sarah Hyland na archívnej snímke s ex-priateľom Matthewom Prokopom.
debata

Informoval o tom magazín Us Weekly, podľa ktorého sudca vyhovel všetkým požiadavkám 23-ročnej rodáčky z New Yorku. Prokop sa nemôže priblížiť k nej, jej domu, psovi a miestu, kde pracuje, na menej ako 100 yardov (približne 91 metrov). Okrem toho nesmie vlastniť zbraň alebo akýmkoľvek spôsobom ohrozovať alebo zraniť herečkinho psa.

Ako v súdnych dokumentoch uviedla predstaviteľka Haley Dunphy zo seriálu Moderná rodina (2009), Prokop ju počas trvania ich vzťahu viackrát urážal a raz ju škrtil tak veľmi, že nemohla dýchať, ani hovoriť. Ďalej prezradila aj to, že herec známy ako Jimmie Zara zo snímky High School Musical 3: Posledný rok (2008) ju po rozchode bombardoval urážkami, ohrozoval ju, posielal jej SMS správy a nechával jej odkazy, v ktorých ju citovo vydieral a vyhrážal sa samovraždou.

Okrem toho vraj tiež vyhlásil, že jej podpáli dom a ublíži jej psovi. Hyland v dokumentoch spomenula aj Prokopov pobyt v istom zdravotníckom zariadení, ktorého zamestnanci jej odporučili, aby si pre jeho zlý psychický stav vybavila zákaz približovania sa. Dočasný zákaz styku nariadil súd hercovi už v septembri.

debata chyba
Viac na túto tému: #ohrozenie #Sarah Hyland #Matthew Prokop #zákaz priblíženia

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...