Jennifer Garner: Nie som žiadna supermama. Len sa snažím

V rodine manželov Affleckovcov to v posledných týždňoch žije najmä prácou. Kým Ben Affleck má v kinách novinku Stratené dievča, jeho manželka premiéruje ďalšie dve novinky.

08.10.2014 00:00
debata
Herečka Jennifer Garner na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, John Shearer
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner na filmovej premiére Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.

Štyridsaťdvaročná herečka nedávno predstavila na festivale v Toronte snímku Men, Women & Children. K nej pribudol aj film s poriadne dlhým názvom Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.

Rodinná komédia, v ktorej si herečka zahrala so Stevom Carellom, ukazuje aj tienisté stránky detstva a dospievania. Garner sa pre magazín People vyznala, že hoci rodičia očakávajú, že ich deti budú neustále dokonalé a usmiate a spokojné, nemôžu s tým počítať.

„Naše deti musia mať právo mať aj zlý deň,“ vyhlásila trojnásobná mama. „Mali by sme im ukázať, že je v poriadku mať a prežívať celú škálu emócií. Musíte poznať aj hnev alebo smútok, aby ste potom mali dosť priestoru na radosť a šťastie,“ uviedla bývalá hrdinka seriálu Alias, ktorá si vraj postavy mamičiek užíva čoraz viac.

V súkromí sa snaží byť najlepšou mamou, akou dokáže. „Ale supermama ma nevolajte,“ doplnila so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Jennifer Garner #materstvo

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...