Milovaný pastor zo seriálu V siedmom nebi: Vraj zneužíval dievčatká!

Aj u slovenských divákov si jeden čas užíval veľkú obľubu seriál V siedmom nebi. Jeden z jeho hrdinov, predstaviteľ reverenda Erica Camdena, otca veľkej rodiny, však momentálne čelí vážnemu obvineniu.

07.10.2014 14:25
Stephen Collins s herečkou Beverly Mitchell Foto: ,
Herec Stephen Collins s herečkou Beverly Mitchell - dvojica známa ako otec a dcéra zo seriálu V siedmom nebi.
debata

Ako informoval portál TMZ.com, herec Stephen Collins sa údajne priznal k tomu, že v minulosti sexuálne zneužil niekoľko maloletých dievčat. K priznaniu malo dôjsť pred jeho manželkou Faye Grant, s ktorou sa momentálne rozvádza a ktorá má vraj celé priznanie nahraté.

Ešte v roku 2012 manželia v snahe zachrániť svoj vzťah navštevovali terapeutickú manželskú poradkyňu. Práve pred ňou sa mala Grant opýtať svojho muža na incidenty ohľadom nevhodnej náklonnosti k maloletým dievčatám, o ktorých sa šuškalo v hercovom okolí. Collins sa priznal a dokonca bol veľmi konkrétny. Pravdepodobne sa spoliehal na lekárske tajomstvo a diskrétnosť svojej polovičky. Nevedel však, že si ho manželka nahráva. V Kalifornii je pritom dovolené zhotovovať tajné nahrávky pri podozrení, že dochádza k násilným trestným činom, pod čo zneužívanie mladistvých patrí.

Šesťdesiatsedem­ročný herec sa tak na nahrávke priznáva, že sa odhaľoval pred viacerými maloletými dievčatami a tiež sa pokúsil o sexuálny kontakt. Na nahrávke je napríklad zachytené priznanie k tomu, že jedenásťročné dievča sa dotýkalo jeho penisu.

Momentálne už oddelenie newyorskej polície začalo vyšetrovanie v súvislosti s podozreniami na sexuálny kontakt s maloletými. Ako cituje server JustJared.com, oficiálne policajné zdroje vraj potvrdili, že v prípade sa jedná o „minimálne tri obete“. Jedna z obetí má byť príbuznou Collinsovej prvej manželky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zneužívanie #Stephen Collins #maloletí #TMZ

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...