Ďalší šok spojený s hitom V siedmom nebi: Zomrela jeho hrdinka

Vo veku 40 rokov zomrela americká herečka Sarah Danielle Madison, ktorá štyri roky stvárňovala jednu z postáv v seriáli V siedmom nebi.

08.10.2014 10:34
Sarah Goldberg Foto:
Herečka Sarah Goldberg, ktorá tiež vystupovala pod menom Sarah Danielle Madison, zomrela vo veku 40 rokov.
debata

Rodáčka z Chicaga v Illinois naposledy vydýchla 27. septembra vo Wisconsine. Herečka, vlastným menom Sarah Goldberg, zomrela prirodzenou smrťou počas pobytu na rodinnej chate. Smutnú správu pre denník Chicago Sun-Times prezradila matka zosnulej Judy Goldberg.

„Išla spať a už sa neprebudila,“ dodala. Matka taktiež uviedla, že pitva zatiaľ neurčila príčinu úmrtia. Predpokladá však, že smrť nastala v dôsledku problémov so srdcom.

Na správy reagoval aj herec Barry Watson, ktorý so zosnulou účinkoval v seriáli V siedmom nebi (1996 – 2007). „Odpočívaj v pokoji. Budeš mi chýbať. Ľúbim ťa,“ napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Sarah Danielle Madison sa narodila 6. septembra 1974. V spomínanom seriáli V siedmom nebi účinkovala v rokoch 2002 – 2006. Okrem toho sa predstavila aj v televíznom projekte Sudkyňa Amy či v rokoch 2009 až 2011 v seriáli 90210: Nová generácia.

Americké médiá momentálne tiež žijú kauzou súvisiacou s predstaviteľom hlavného hrdinu – pastora Erica, ktorého hral herec Stephen Collins. Toho polícia vyšetruje v súvislosti s podozreniami, že v minulosti zneužíval maloleté dievčatá.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #srdce #V siedmom nebi #Sarah Danielle Madison

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...