Kariéra pastora z hitu V siedmom nebi, ktorý vraj zneužíval deti, sa rúca

Škandál údajného zneužívania detí americkým hercom Stephenom Collinsom, ktorý je známy predovšetkým ako kňaz a otec Eric Camden zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007), sa už negatívne podpísal na jeho kariére.

09.10.2014 11:06
Stephen Collins s herečkou Beverly Mitchell Foto: ,
Herec Stephen Collins s herečkou Beverly Mitchell - dvojica známa ako otec a dcéra zo seriálu V siedmom nebi.
debata

Predstavitelia televízie ABC informovali, že Collinsa vystrihli z pripravovanej epizódy štvrtej sezóny seriálu Škandál (2012), v ktorom sa 67-ročný herec už raz objavil. V jednom z dielov druhej série stvárnil moderátora Reeda Wallacea.

Collins taktiež prišiel o úlohu v pripravovanom pokračovaní komédie Macík (2012). Tvorcovia snímky však neprezradili, akú postavu mal Collins stvárniť a ani to, či už sa zúčastnil na nakrúcaní.

Stanica Up TV zas po prevalení sa škandálu stiahla z vysielania reprízy spomínaného seriálu V siedmom nebi a magazín The Wrap informoval, že Collins rezignoval na svoj post v odborovej organizácii Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA).

Collins sa k zneužívaniu maloletých osôb priznal na nahrávke, ktorú bez jeho vedomia vytvorila jeho manželka, herečka Faye Grant počas spoločných návštev manželskej poradne v roku 2012. Grant, s ktorou sa herec v súčasnosti rozvádza, to podľa portálu TMZ poradil právnik. Collins sa na nahrávke priznal k incidentom s tromi dievčatami vo veku od jedenásť do trinásť rokov.

Jednou z nich mala byť príbuzná jeho prvej manželky Marjorie Weinman, ďalšou dcéra jeho susedov v Los Angeles a tretia pochádzala z New Yorku. Polícia prípad vyšetruje ako nevhodný sexuálny kontakt s neplnoletými osobami.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #zneužívanie #škandál #Stephen Collins

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...