Ďalšie nahé hviezdy na webe. Odhalená je aj táto kyprá krásavica!

Fotografie nahého britského herca Matta Smitha a jeho niekdajšej priateľky, modelky Daisy Lowe sú ďalšími zo série súkromných obrázkov celebrít, ktoré sa objavili na internete.

10.10.2014 12:19
Daisy Lowe Foto: ,
Britská modelka Daisy Lowe.
debata

Tridsaťjedenročný bývalý predstaviteľ Doktora z kultového seriálu Pán času (2005) a 25-ročná modelka sa tak zaradili k hviezdam ako Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Avril Lavigne, Kaley Cuoco alebo syn wrestlera Hulka Hogana Nick.

Informovala o tom BBC, podľa ktorej na nemenovanej webstránke zverejnili 18 fotografií pod názvom Daisy Lowe Leaked Nude. Tie zachytávajú dvojicu, ako nahí pózujú pred zrkadlom v kúpeľni neznámeho hotela. Smith, ktorý v spomínanom Pánovi času účinkoval v rokoch 2010 až 2013, a rodáčka z Primrose Hill tvorili pár sedem rokov. Vzťah ukončili vlani, čo podľa BBC znamená, že zábery vznikli už dávnejšie.

Britský herec Matt Smith a jeho niekdajšia... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Matt Smith a jeho niekdajšia priateľka Daisy Lowe Britský herec Matt Smith a jeho niekdajšia priateľka Daisy Lowe na archívnom zábere z roku 2011.

Fotografie nahých celebrít sa začali na internete objavovať koncom augusta. Na portáloch Reddit a 4Chan ich zverejnil neznámy hacker, ktorý ich pravdepodobne získal prostredníctvom služieb, ako je napríklad iCloud spoločnosti Apple.

K šíreniu obrázkov sa nedávno vyjadrila aj spomínaná herečka Jennifer Lawrence. „Nie je to škandál, je to sexuálny zločin,“ uviedla v rozhovore pre magazín Vanity Fair.

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #nahé fotky #Daisy Lowe #únik #Matt Smith

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...