Nahrávku Collinsa o zneužívaní detí nedala médiám jeho manželka

Manželka amerického herca Stephena Collinsa poprela správy, podľa ktorých dala médiám nahrávku odhaľujúcu zneužívanie detí jej manželom.

10.10.2014 16:05
Stephen Collins Foto: ,
Herec Stephen Collins na zábere z roku 2008 pred Shubert Theatre v New Yorku.
debata

Faye Grant uviedla, že záznam, ktorý vytvorila bez Collinsovho vedomia počas spoločných návštev manželskej poradne v roku 2012, dala v tom istom roku polícii. „Dnes ráno som sa prebudila a dozvedela som sa, že veľmi tajná nahrávka, ktorú som dala úradom v roku 2012 v súvislosti s vyšetrovaním, sa nedávno dostala do médií. Nemám s tým však nič spoločné,“ vyhlásila pre reláciu E! News.

Collins, známy predovšetkým ako kňaz a otec Eric Camden zo seriálu V siedmom nebi (1996 – 2007) a herečka Faye Grant sa od roku 2012 rozvádzajú. Po tom, ako sa kompromitujúce informácie dostali na verejnosť, objavili sa správy, podľa ktorých sa Grant snaží manžela vydierať.

„Tvrdenie, že moja klientka sa prostredníctvom nahrávky pokúša vydierať pána Stephena Collinsa je vymyslené a urážlivé a úplne nepravdivé. Faye nikdy nežiadala viac ako 50 percent spoločného majetku, na čo má podľa kalifornských zákonov nárok. Nahrávky pána Collinsa nie sú súčasťou súdneho pojednávania týkajúceho sa ich rodiny, ani iných rokovaní s ním súvisiacich,“ uviedol právny zástupca 57-ročnej Grant Larry Ginsberg.

Collins sa na nahrávke priznal k incidentom s tromi dievčatami vo veku od jedenásť do trinásť rokov. Jednou z nich mala byť príbuzná jeho prvej manželky Marjorie Weinman, ďalšou dcéra jeho susedov v Los Angeles a tretia pochádzala z New Yorku. Prípad vyšetruje polícia.

Škandál sa už negatívne podpísal aj na hercovej kariére. Predstavitelia televízie ABC informovali, že Collinsa vystrihli z pripravovanej epizódy štvrtej sezóny seriálu Škandál (2012), v ktorom sa 67-ročný herec už raz objavil. Collins taktiež prišiel o úlohu v pripravovanom pokračovaní komédie Macík (2012). Stanica Up TV zas po prevalení sa škandálu stiahla z vysielania reprízy spomínaného seriálu V siedmom nebi a magazín The Wrap informoval, že Collins rezignoval na svoj post v odborovej organizácii Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA).

debata chyba
Viac na túto tému: #zneužívanie #manželka #Stephen Collins #nahrávka

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...