Katy Perry bude hviezda Super Bowl. Dali jej prednosť pred Rihannou!

Americká speváčka Katy Perry vystúpi v polčasovej prestávke 49. ročníka Super Bowlu - finále play-off NFL v americkom futbale.

11.10.2014 17:30
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry dorazila v kreácii Versace.
debata

To sa bude konať 1. februára v Glendale v Arizone. Pre magazín Billboard informovali o speváčkinom angažmán na túto výnimočnú udalosť roka nemenované zdroje, podľa ktorých vedenie NFL uprednostnilo 29-ročnú Perry pred barbadoskou speváčkou Rihannou a britskou kapelou Coldplay. Tento rok počas Super Bowlu vystúpili spevák Bruno Mars s kapelou Red Hot Chilli Peppers. V minulosti to boli napríklad speváčky Madonna alebo Beyoncé.

Polčas v Super Bowl je miestom pre najdrahší reklamný čas na amerických televíznych obrazovkách a firmy dlhé mesiace pripravujú kampane a spoty, ktoré v tom čase miliónom amerických fanúšikov futbalu odvysielajú. Vystúpenie hudobnej hviezdy je tiež veľkou poctou pre ňu samotnú a v neposlednom rade tiež zaručuje zvýšený predaj albumov či vstupeniek na koncerty.

Perry sa v rámci aktuálneho svetového turné k spomínanému albumu Prism predstaví aj v Bratislave, konkrétne 27. februára v Slovnaft aréne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Super Bowl #vystúpenie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...