Tretej Bridget Jones hovorí nie! Hugha Granta nepresvedčil scenár

Britský herec Hugh Grant si napokon nezahrá v pripravovanej snímke Bridget Jones's Baby, ktorá má byť druhým pokračovaním filmu Denník Bridget Jonesovej (2001).

12.10.2014 14:59
Hugh Grant Foto: ,
Herec Hugh Grant pózoval s fanúšikmi.
debata

Päťdesiatštyriročný predstaviteľ Daniela Cleavera to vyhlásil pre britskú rozhlasovú stanicu Free Radio. „Rozhodol som sa nepokračovať,“ uviedol Grant počas rozhovoru. „Myslím ale, že to urobia bez Daniela. Kniha je mimochodom skvelá, no scenár je úplne iný. Teda tá verzia, ktorú som videl pred pár rokmi,“ pokračoval rodák z Londýna, ktorý v roku 2012 pre nespokojnosť so scenárom odmietol začať s nakrúcaním filmu. Odvtedy nie sú známe detaily o ďalšom osude snímky.

Herečka Olga Kurylenko prekvapila v...
Herečka Gwendoline Christie.
+15Herečka Natalie Dormer na londýnskom filmovom...

Filmová adaptácia románu Helen Fieldingovej Denník Bridget Jonesovej (2001) zaznamenala celosvetový úspech u kritikov i divákov. Tridsiatničku Bridget trápiacu sa hmotnosťou, láskou a množstvom zlozvykov stvárnila Renée Zellweger. Vo filme si zahral aj Colin Firth.

Druhá časť Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch sa do kín dostala v roku 2004. O pochabej moderátorke autorka predlohy napísala aj tretiu knihu s názvom Bridget Jonesová – Zbláznená do chlapa (v origináli Bridget Jones: Mad about the Boy, po prvý raz publikovaná v roku 2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #úloha #Hugh Grant #Denník Bridget Jonesovej #nepokračovať

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....