Mal som existenčnú krízu, priznal Shia LaBeouf

Americký herec Shia LaBeouf priznal, že prežil existenčnú krízu. Stalo sa tak v televíznej talkšou moderátorky Ellen DeGeneres.

13.10.2014 10:40
Shia LaBeouf Foto: ,
Herec Shia LaBeouf na zábere po zatknutí.
debata

Ako uviedol 28-ročný herec, pre problémy s existenciou sa správal zvláštne. "Mal som niekoľko incidentov a niekedy chybný úsudok,“ povedal LaBeouf.

Rodák z Los Angeles sa napríklad objavil na premiére snímky Nymfomanka (2013) s papierovým vreckom na hlave, na ktorom mal napísané: „Nie som už slávny.“ Začiatkom roka bol zasa súčasťou performancie, počas ktorej sedel v miestnosti taktiež s vreckom na hlave. „Na internete sa objavilo veľa negativity, a tak som si pomyslel, že ju prijmem a uvidím, na čom sa zakladá,“ vysvetlil LaBeouf. Počas akcie mali návštevníci po jednom vstupovať do miestnosti a hercovi mohli čokoľvek urobiť alebo povedať.

„Predpokladal som, že ľudia budú zlí, ale vôbec to tak nebolo. Bolo to veľmi ľudské. Keď vstúpili dnu, všetko sa zmenilo,“ pokračoval herec. „Prestali sa na mňa pozerať ako na objekt. Videli ma ako človeka. A boli veľmi milujúci,“ dodal tiež.

Ako priznal, z krízy ho napokon dostalo väzenie, kam sa dostal po tom, čo počas divadelného predstavenia v bývalom nočnom klube Studio 54 na newyorskom Manhattane fajčil a vykrikoval na hercov. Keď cez prestávku prišli do divadla policajti, herec sa im vyhrážal a neskôr sa rozplakal.

Keď mu na policajnej stanici chceli zložiť putá, znova sa im začal vyhrážať a pľuť na nich. Policajti mu preto dali na tvár masku a obvinili ho z výtržníctva. Krátko po prepustení na slobodu jeho hovorkyňa vyhlásila, že herec sa rozhodol podstúpiť liečbu závislosti od alkoholu.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #Ellen DeGeneres #Shia LaBeouf #existencia

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...