Anne Hathaway: Na Oscaroch som vyzerala akoby mi stáli bradavky

Keď herečka Anne Hathaway pred bezmála rokom a pol vyrazila po sošku Oscara na vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie, získala si množstvo obdivovateľov, ale aj kritikov. Dôvodom boli šaty.

15.10.2014 00:00
debata
Nominovaná herečka Anne Hathaway si na... Foto: SITA/AP, John Shearer
Anne Hathaway Nominovaná herečka Anne Hathaway si na ceremoniál obliekla šaty z dielne Prada.

Pudrová kreácia z dielne značky Prada sa stala známou takpovediac z večera do rána, hviezda v nej totiž akoby upozorňovala na oblasť dekoltu a budila pozornosť bradavkami. V skutočnosti išlo len o strih šiat.

V rozhovore pre novembrový Harper's Bazaar sa hviezda priznala, že nemala veľmi na výber. Dôvodom bolo, že jej kolegyňa Amanda Seyfried si vzala na seba veľmi podobné šaty, aké mala Hathaway pripravené z módneho ateliéru Valentino. Nechcela, aby vyzerali ako dvojičky a tak sa rozhodla na poslednú chvíľu pre iný model. Keď si však uvedomila svoj vzhľad, už bolo neskoro.

„Stála som pred zrkadlom, obrátila som sa na manžela a povedala mu: Vyzerám, ako keby mi stáli bradavky',“ zaspomínala si Hathaway. Jej životný partner Adam Schulman ju však uchlácholil. „Vyzeráš nádherne, ale musíme už ísť. Nestihneme červený koberec,“ povedal jej vraj vtedy.

Tridsaťjedenročná hviezda tak nemala veľmi na výber a vyrazila si pre najcennejšie ocenenie filmového sveta, ktoré jej vyslúžil výkon v muzikáli Bedári. Každopádne sa však môže tešiť, že módnym kritikom sa jej róba páčila. A v neposlednom rade si v ten večer odniesla práve cennú sošku.

Anna Hathaway sa už čoskoro objaví vo filmovej novinke Interstellar režiséra Christophera Nolana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Oscar #Prada #Anna Hathaway #bradavky

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...