Krásna právnička Amal si zmenila priezvisko. Už je pani Clooneyová!

Britsko-libanonská právnička Amal Alamuddin si po svadbe s americkým hercom a filmárom Georgeom Clooneym zmenila meno na Amal Clooney.

14.10.2014 14:55
debata
Právnička Amal Alamuddin Clooney na obrázku z... Foto: Reuters, YORGOS KARAHALIS
Amal Alamuddin Clooney Právnička Amal Alamuddin Clooney na obrázku z Atén.

Dvojica sa zosobášila koncom septembra v Benátkach, pričom mala až dve svadby. Prvá z nich sa konala v sobotu 27. septembra v luxusnom hoteli Aman Canal Grande a okrem rodinných príslušníkov sa na nej zúčastnili napríklad aj Matt Damon, Bill Murray, Cindy Crawford, Emily Blunt, Bono z U2 či Anna Wintour.

Druhý obrad sa uskutočnil v pondelok na benátskej radnici a po ňom talianske úrady ich manželstvo uznali za právoplatne uzavreté. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

Päťdesiattriročného Clooneyho a 36-ročnú Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec.

 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin
 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin...
+3Manželia George Clooney a Amal Alamuddin pózujú...

V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku. Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea.

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena času #Amal Alamuddin #Amal Clooney #priezvisko

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....