Slávny otec aj brat, ale jeden z Brolinovcov je údajne bezdomovec

Brat amerického herca Josha Brolina je údajne bezdomovec a jedlo musí hľadať v odpadkoch.

15.10.2014 11:00
Josh Brolin Foto: ,
Herec Josh Brolin.
debata

Pre britský denník Daily Mirror to uviedol nemenovaný zdroj, podľa ktorého Jess Brolin musel v roku 2011 z finančných dôvodov opustiť svoj byt a odvtedy žije na uliciach kalifornského mesta Ojai.

„Niekedy spáva na pozemkoch za obchodmi, v podstate kdekoľvek, kde si môže ľahnúť. V noci tam môže byť veľmi zima, keďže je to v údolí. Keby ste ho videli, tak by ste si ani neuvedomili, že patrí do jednej z najväčších a najúspešnejších šoubiznisových rodín na svete. Je to veľmi smutné,“ uviedol zdroj.

Otcom Josha a Jessa je známy herec James Brolin, pričom speváčka a herečka Barbra Streisand je ich nevlastnou matkou. K správam o Jessovej situácii sa vyjadrili hovorca rodiny Brolinovcov a taktiež hovorkyňa Josha Brolina.

„Ponúkli sme mu pomoc a podporu a robíme tak naďalej. Máme ho veľmi radi a chceme preňho len to najlepšie,“ uviedol rodinný hovorca. Hercova hovorkyňa zas informácie o Jessovi nazvala nepresnými, pričom dodala, že Jess je zamestnaný a sebestačný. Priznala, že Jess mal pred troma rokmi finančné problémy, ale jeho rodina a priatelia mu ponúkli pomoc, keď ju bude potrebovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #bezdomovec #Josh Brolin #brat #James Brolin

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...