Šesťdesiatnik Costner prekvapil v Londýne, ženy z neho stále šalejú

Kevin Costner nestráca svoj typický šarm, fanúšičky ho neprestanú milovať.

19.10.2014 00:00
debata

Na Kevina Costnera (59) nemajú paparazzi zvyčajne šťastie a slávneho herca sa im len málokedy podarí zachytiť niekde v súkromí. No hollywoodska legenda si to celkom nezvyčajne namierila počas návštevy Londýna do celebritami vyhľadávaného klubu. Spolu s manželkou, Christine Baumgartner, strávili dlhý večer v podniku Chiltern Firehouse.

Kevin Costner prekvapil pred londýnskym podnikom. Foto: Profimedia.sk
Kevin Costner Kevin Costner prekvapil pred londýnskym podnikom.

Spolu s ním sa počas večera zabávala aj modelka Kate Moss či návrhárka Stella McCartney. A práve bujará noc najviac zmohla práve slávnu supermodelku. Costner sa pred vstupom do podniku dokonca venoval aj fanúšikom, ktorí naňho náhodne natrafili na ulici. Pozornosť mu venovali najmä ženské fanúšičky, ktorým rozdal niekoľko podpisov a s podaktorými sa dokonca odfotografoval. Na nežné pohlavie má herec rovnaký vplyv ako v časoch, kedy nakrútil film Osobný strážca.

Oscarový herec nakrúca v Londýne svoj nový film, no pobyt v Anglicku evidentne nepoňal výlučne pracovne. Scény v Londýne nakrúcal pre snímku Criminal, v ktorej sa popri Costnerovi objavia aj Ryan Reynolds, Gary Oldman či Tommy Lee Jones.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Kevin Costner #Criminal

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...