Priniesol mu slávu, on ho kritizuje. Bluntov najväčší hit je vraj otrava!

Za "otravný" označil britský spevák a autor piesní James Blunt hit, ktorý ho preslávil. Pieseň You are Beautiful pritom pre Blunta znamenala prelom v kariére - v roku 2005 dominovala hitparádam od Spojených štátov po Austráliu.

21.10.2014 14:14
James Blunt prišiel s partnerkou Sofiou... Foto: ,
Spevák James Blunt s manželkou Sofiou Wellesleyovou.
debata

„To bola pieseň, ktorú ľuďom pchali do krku. Začalo to byť otravné. A navyše si ľudia začali s jej textom spájať autora,“ vyhlásil Blunt v rozhovore pre časopis Hello!

Pieseň, z ktorej sa predali viac ako tri milióny kópií, rozpráva srdcervúci príbeh muža, ktorý zazrel svoju bývalú priateľku v metre s iným. Teraz štyridsaťročný Blunt podľa agentúry AFP povedal, že pieseň bola cielene zameraná na ženské publikum, čo ho pripravilo o mužských fanúšikov.

„Marketing nahrávky ma navyše opísal ako šialene serióznu a vážnu osobu, a to, ako vedia všetci moji priatelia, snáď ani nemôže byť vzdialenejšie od pravdy,“ dodal. „Mám na konte pár precitlivelých, utrápených piesní, vďaka ktorým som známy, ale myslím, že je čas tento smer opustiť.“

Album Back to Bedlam, na ktorom skladba You are Beautiful vyšla, sa stalo doteraz najpredávanejším v tomto storočí vo Veľkej Británii a celosvetovo za predaj získalo platinovú platňu.

debata chyba
Viac na túto tému: #hit #James Blunt #You´re beautiful #otravný

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...