Milióny a superluxusný byt! Melissa Rivers zdedila po mame pekný balík

Po smrti moderátorky, zabávačky a herečky Joan Riversovej zostalo skutočne pekné dedičstvo.

24.10.2014 08:58
Joan Rivers Foto: ,
Zosnulá herečka a zabávačka Joan Rivers s dcérou Melissou.
debata

Ako informovali americké médiá, Riversovej dcéra Melissa zdedila po svojej matke približne 75 miliónov dolárov (v prepočte zhruba 59 miliónov eur) a byt na newyorskom Manhattane v hodnote 35 miliónov dolárov (27,5 milióna eur). Časť moderátorkinho majetku by mal dostať aj jej 13-ročný vnuk Cooper.

Joan Rivers skonala 4. septembra vo veku 81 rokov. Stalo sa tak týždeň po tom, ako sa televíznej hviezde zastavilo srdce počas operácie hlasiviek na klinike Yorkville Endoscopy na newyorskom Manhattane, odkiaľ ju následne previezli do nemocnice Mount Sinai a uviedli do umelého spánku.

K zástave srdca údajne došlo počas neoprávnenej biopsie hlasiviek, ktorú mal vykonať nemenovaný otorinolaryngológ bez jej predchádzajúceho súhlasu. Túto informáciu vyšetrovateľom poskytol nemenovaný zamestnanec kliniky.

Vyšetrovatelia predpokladajú, že hlasivky počas biopsie opuchli, čím zamedzili prístupu kyslíku do pľúc, čo viedlo k zástave srdca. Súdny lekár na základe pitvy určil ako príčinu smrti poškodenie mozgu v dôsledku nedostatku kyslíku.

debata chyba
Viac na túto tému: #dedičstvo #milióny #Joan Rivers #Melissa Rivers

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...