Tehotná Predná sa pochválila bruškom. Šťastie z nej doslova srší

O speváčke Zdenke Prednej nie je toľko počuť ako v minulosti. Možno aj preto, že väčšinu života trávi v rodnej Banskej Štiavnici. Správy o jej tehotenstve teda poriadne prekvapili.

25.10.2014 10:00
debata
Speváčka Zdenka Predná sa pochválila... Foto: Instagram
Zdenka Predná Speváčka Zdenka Predná sa pochválila tehotenským bruškom na Instagrame.

A možno ešte viac fakt, že otcom je hudobník Oskar Rózsa, s ktorým sa Predná síce pozná už roky, no zblížili sa až pri práci na jednom z posledných jej projektov. Výsledkom prekvapivého vzťahu, ktorý netrvá dlhšie než pár mesiacov, je aj potvrdené tehotenstvo speváčky zo Superstar. Zdenka je momentálne už v piatom mesiaci.

O tom, že prežíva veľmi šťastné a spokojné obdobie, presvedčila sama na svojom profile na Instagrame. Zverejnila totiž idylickú momentku so zaobleným bruškom oblečená v bielych čipkovaných šatách. Hoci sama sa k súkromiu nezvykne vyjadrovať, tento fotomoment hovorí aj za ňu.

Tridsaťročná speváčka a o desať rokov starší hudobník, ktorí tvoria pár len pár mesiacov, sú známi aj svojimi predchádzajúcimi vzťahmi – zrodenými v priestore domáceho šoubiznisu. Kým Rózsa bol ženatý s herečkou Luciou Hurajovou, Zdenka Predná dlhší čas randila s moderátorom Petrom Novákom alias Šarkanom.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Zdenka Predná #Instagram #Oskar Rózsa

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...