To je úspech! One Direction zarobili vlani takmer 50 miliónov libier

Chlapčenská skupina One Direction si vlani vo Veľkej Británii pripísala na konto viac ako 49 miliónov britských libier.

26.10.2014 08:00
One Direction Foto: ,
Kapela One Direction v kompletnom zložení - zľava: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson.
debata

Informoval o tom portál BBC Newsbeat na základe dokumentov, v ktorých sa píše, že denný príjem skupiny predstavoval 134-tisíc libier, pričom ročný zárobok každého člena skupiny bol 5,6 miliónov libier. Končená suma však môže byť omnoho vyššia, pretože záznamy neobsahujú údaje o zárobkoch zo Spojených štátov amerických.

V roku 2012 pribudlo One Direction na konto 18,1 milióna libier a každý zo spevákov dostal za rok dva milióny libier. Formácia už po celom svete predala viac ako 45 miliónov kópií nahrávok a počas uplynulých dvoch rokov absolvovala viacero vypredaných turné. Okrem toho sú jej členovia spoluvlastníkmi štyroch spoločností.

Britsko-írska formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012) a Midnight Memories (2013), pričom sú prvou skupinou, ktorej sa podarilo s prvými troma nahrávkami debutovať na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200. Sedemnásteho novembra plánujú vydať novú štúdiovku Four a na budúci rok by mali vystúpiť vo Viedni.

debata chyba
Viac na túto tému: #milióny #One Direction #zárobok

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...