Gabriela Škrabáková má doma tekvice, ale Halloween veľmi neuznáva

Slovenská herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz bude sviatky tráviť s rodinou u manželových rodičov.

01.11.2014 00:00
Gabriela Škrabáková-Kreutz so svojím synom Filipom Foto:
Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz so svojím synom Filipom.
debata

Pôjdeme na hroby a k svokrovcom," prezradila. „Keď boli deti malé, chodila som na Dušičky aj sama, pretože maminu a otca mám mimo Bratislavy. Deti som so sebou nevodila, nemalo by to vtedy nejaký zmysel,“ dodala 43-ročná rodáčka z Trnavy.

"Filip už teraz vníma veľmi. Nedávno mal deväť a minulý rok sa pýtal dokonca na predkov – a tá babina a ten dedo a toto… prekvapil ma, dával veľmi citlivé otázky, aj ho to tak zasiahlo, proste si dával veci do súvislostí,“ prezradila sympatická brunetka.

Halloween herečka podľa vlastných slov veľmi neuznáva, byt si však rada vyzdobí tekvicami. „Starší syn to mal v škôlke a aby sa deti tešili, tak sme potom neskôr robili doma tekvice a do toho sviečku. Patrí to k tomu. Ale nemyslím si, že všetko americké je úžasné. Máme tu Valentína a zabudli sme na MDŽ. Takže ja sa snažím tak zo všetkého troška – aj to aj to, ale tak triezvo. Nemám doma urobené pavučiny a pavúkov. Akože robí sa aj to, je to vtipné, a ja si tiež spravím nejakú výzdobu – mám tie tekvičky a tak, ale nejako nepreháňam,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #sviatky #Halloween #Dušičky #Gabriela Škrabáková-Kreutz

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....