Zažila desivý Halloween: Sexi hviezdu Dushku okradli muži v maskách

Americkú herečku Elizu Dushku okradli v sobotu ráno v meste Providence dvaja muži v maskách.

03.11.2014 00:28
Eliza Dushku Foto: ,
Herečka Eliza Dushku na archívnej snímke.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka z Watertownu v Massachusetts o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Ako pre portál TMZ uviedol policajný hovorca, incident sa odohral približne o 3:45.

Herečka v tom čase dorazila autom do miestneho hotela a začala vykladať svoje veci z auta, pričom značkovú kabelku, ktorú jej darovala moderátorka Sharon Osbourne, položila na obrubník. Práve túto tašku v nestráženej chvíli ukoristili neznámi zlodeji, z ktorých jeden bol prezlečený za Cézara.

Páchatelia následne utiekli do spomínaného hotela, kde nastúpili do výťahu. Polícia ani zamestnanci ubytovacieho zariadenia však nevedeli určiť, na ktorom poschodí vystúpili.

„Som naozaj znepokojená… Bola to dlhá noc. Tí dvaja muži sú stále v mojom hoteli a nič sa s tým nedá robiť,“ posťažovala sa Dushku na Twitteri. Policajti však napokon páchateľov vypátrali pomocou záberov z bezpečnostných kamier. Po tom, ako ich zadržali, sa šťastná herečka poďakovala všetkým, ktorí jej pomohli pri ich hľadaní.

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #masky #Eliza Dushku

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...