Žiaden penis, milé dámy! Hviezda 50 odtieňov sivej mužstvo neukáže

Ak sa nadšené fanúšičky románu Päťdesiat odtieňov sivej tešili na to, že by mohli vo filmovom spracovaní knihy vidieť hlavného hrdinu nahého, zostanú sklamané.

04.11.2014 00:00
Herec a model Jamie Dornan. Foto: ,
Herec a model Jamie Dornan.
debata

Herec Jamie Dornan, ktorému tvorcovia zverili rolu Christiana Greya, vysvetlil pre médiá, že ho v kine diváci neuvidia kompletne nahého. „Snažíme sa zasiahnuť čo najširšie publikum a urobiť to tak, aby sme ho neznechutili,“ uviedol Dornan v rozhovore pre The Observer.

Podľa neho nikto netúžil nakrúcať niečo, čo by pôsobilo vo finále zbytočne a príliš popisne. „Dohodli sme sa, že diváci neuvidia môj… áno, penis,“ komentoval ďalej Dornan, ktorému partnerku vo filme stvárnila herečka Dakota Johnson.

Dvojica nedávno absolvovala nakrúcanie niektorých už hotových scén a tak sa objavili dohady o zlej kvalite pripravovaného materiálu. Dôvodom má byť vraj nedostatok chémie medzi predstaviteľmi hlavných úloh. Zástupcovia štúdia však podobné klebety popreli a uviedli, že chcú len divákom priniesť čo najdokonalejší filmový zážitok. O réžiu sa stará britská režisérka Sam Taylor-Johnson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #penis #Päťdesiat odtieňov sivej #Jamie Dornan

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...