Christian Bale odstúpil od filmu o Jobsovi. Na rolu sa vraj nehodil

Oscarový herec Christian Bale, ktorý je známy vďaka stvárneniu Batmana v sérii Temný rytier, odstúpil z chystaného biografického filmu, v ktorom mal hrať spoluzakladateľa počítačovej firmy Apple Steva Jobsa. Informovala o tom dnes agentúra AFP.

05.11.2014 18:37
Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic Foto: ,
Herec Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic spoločne na premiére American Hustle.
debata

Bale je tak už druhým hercom, ktorý rolu Jobsa odmietol – prvým bol Leonardo DiCaprio. Ako spresnil spravodajský server The Hollywood Reporter, Bale mal z úlohy zmiešané pocity a dospel k záveru, že sa pre ňu jednoducho nehodí.

To, že bol do úlohy Jobsa vybraný práve Bale, minulý mesiac oznámil scenárista filmu Aaron Sorkin, ktorý získal Oscara za scenár k filmu Sociálna sieť o Facebooku a jeho spoluzakladateľmi Markovi Zuckerbergovi. „Potrebovali sme najlepšieho herca určitého veku, aký je k dispozicii, a tým je Chris Bale,“ povedal vtedy.

Sorkin píše scenár pre štúdio Sony Pictures podľa biografie Steve Jobs, ktorú v roku 2011 napísal Walter Isaacson. Život Steva Jobsa sa už stvárnenia na filmovom plátne dočkal v minulom roku; v dráme Jobs hlavnú postavu stvárnil Ashton Kutcher. Snímka sa ale dočkala len vlažného prijatia.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Steve Jobs #odstúpenie #Christian Bale

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...