Známe tváre ukázali svoje natešené ratolesti, prilákala ich trojica v hrnci

Robo Papp, Barbora Rakovská a Lenka Šóošová si obliekli zástery a chopili sa varešiek.

07.11.2014 09:00
Robo Papp, Barbora Rakovská, Lenka Šóošová Foto:
Autori knihy Z hrnca do rozprávky - Robo Papp, Barbora Rakovská, Lenka Šóošová.
debata

Trojica známych tvárí, Robo Papp, Barbora Rakovská a Lenka Šóošová pripravili hrniec plný dobrého jedla a rozprávok. A keďže všetko, čo aspoň trocha zaváňa „rozprávkovom“ priláka najmä deti, presne tým patril aj krst novej knihy spomínanej trojice.

Mária Čírová s dcérkou Zoe.
Milan Zimnýkoval s dcérou Saškou.
+7Robo Opatovský s dcérou Hankou.

Medzi obrovských plyšových kamarátov sa postupne „zamotali“ deti Barbory Rakovskej, Milana Zimnýkovala, Roba Opatovského, Lucii Forman Habancovej či Márie Čírovej. A už o trocha väčšie ratolesti spisovateľky Andrey Coddington sa zasa postarali o samotný krst knihy Z hrnca do rozprávky. Ako Coddington na pódiu poznamenala, svoju reč si poctivo niekoľko dní vopred spoločne s ňou pripravovali. A tak ich nezaskočili ani diváci či tréma.

Krst knihy Z hrnca do rozprávky. Foto: Ikar
Z hrnca do rozprávky Krst knihy Z hrnca do rozprávky.
Zaskočená, či skôr dojatá, zostala na pódiu moderátorka Lenka Šóošová, ktorá sa nevyhla slzám. „Priznám sa, že mám obrovskú trému, dokonca väčšiu, než keď som prvý raz moderovala Teleráno. Asi aj preto, že deti sú najúprimnejšími kritikmi toho, čo robia dospelí,“ povedala. Druhá z tímu, Barbora Rakovská o projekte, ktorý vznikal rok a pol, povedala: „Od momentu, kedy sme sa prvý raz stretli, sme všetko asi dvestokrát zmenili. Preto som rada, že sa nám knihu konečne podarilo urobiť a vyslať do sveta. "Inšpirovala ma aj moja dcéra, ktorá chce papať výlučne párky a hranolky. Tak dúfam, že knihou pomôžeme rodičom s podobnými problémami,“ uviedol Robo Papp, ktorého jeho dve kolegyne označili za najväčšieho gurmána skupiny. „Ja varím odjakživa, nemám s tým problém. A hoci moja manželka je vynikajúca kuchárka, za sporákom sa častejšie objavujem ja,“ dodal.

Okrem samotných receptov z kuchyne Lenky Šóošovej a Roba Pappa kniha prináša aj rozprávky z pera Barbory Rakovskej, vyjadrenia lekárky na tému stravovania detí a jednoduché recepty pre oteckov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lenka Šóošová #Barbora Rakovská #Robo Papp #Z hrnca do rozprávky

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...