Bude to chlapec, prezradila svetu tehotná Carrie Underwood

Americkej country speváčke Carrie Underwood a jej manželovi, kanadskému hokejistovi Mikeovi Fisherovi, sa na jar narodí chlapec.

07.11.2014 00:00
debata
Speváčka Carrie Underwood prišla v róbe od... Foto: Reuters, ERIC HENDERSON
Carrie Underwood Speváčka Carrie Underwood prišla v róbe od Loreny Sarbu.

Za 31-ročnú víťazku speváckej súťaže American Idol z roku 2005 to v stredu počas odovzdávania Country Music Awards prezradil spevácky kolega a spolumoderátor slávnostného večera Brad Paisley. Ten publiku najprv pripomenul, že interpretka je tehotná a následne sa spýtal na pohlavie jej prvého dieťaťa. Underwood mu odpoveď pošepkala do ucha, na čo hudobník zareagoval radostným výkrikom.

„Som taký šťastný! Viem niečo, čo vy nie. Mohol by sa volať Garth,“ pokračoval ďalej Paisley, čím si chcel uctiť prítomného muzikanta Gartha Brooksa. „Čo robíš? Čo je s tebou? To tajomstvo si dokázal udržať iba dve minúty,“ povedala so smiechom budúca mamička.

Herečka Nicole Kidman v šatách Roberto Cavalli...
Speváčka Kacey Musgraves dorazila v kreácii od...
+9Meghan Linsey to veľmi neodhadla.

Underwood o tehotenstve po prvý raz informovala v septembri prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotku, na ktorej je so svojimi dvoma psami. Tí majú oblečené tričká s nápismi „Budem veľký brat“ a „Budem veľká sestra“. Speváčkin 34-ročný manžel následne správu o jej tehotenstve potvrdil na Twitteri. Dvojica spolu začala chodiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #chlapec #Carrie Underwood

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...