Dcéra Salmy Hayek je fanúšička Malaly Yousafzai

Valentina Paloma Pinault, dcéra mexickej herečky Salmy Hayek, je podľa jej matky fanúšička pakistanskej aktivistky Malaly Yousafzai, ktorú postrelil Taliban pre jej podporu rovnocenného vzdelávania žien.

07.11.2014 08:00
Salma Hayek Foto: ,
Herečka Salma Hayek Pinault.
debata

Štyridsaťosemročná Hayek to prezradila počas podujatia Make Equality Reality, na ktorom si prevzala cenu od organizácie Equality Now venujúcej sa otázke zrovnoprávnenia žien. „Valentina vie, kto je Malala a čo robí. Preto si váži možnosti vzdelávania, ktoré sú jej k dispozícii,“ povedala Hayek o sedemročnej dcé­re.

Herečka Salma Hayek (vpravo) s dcérkou... Foto: SITA/AP, Katy Winn
Salma Hayek Herečka Salma Hayek (vpravo) s dcérkou Valentinou Pinault na snímke s bratom Samim Hayekom a jeho priateľkou Danielou Villegasovou.

„Vie tiež, že jej mama bojuje za práva žien, že na svete je veľa miest, kde ženy práva nemajú,“ vyhlásila tiež herečka, ktorá je spoluzakladateľkou organizácie Chime for Change. Tú založila v roku 2013 so speváčkou Beyoncé Knowles, módnou návrhárkou Fridou Giannini a módnym domom Gucci s cieľom posilnenia pozície žien v spoločnosti.

Hayek taktiež pre magazín People uviedla, že sa nepovažuje za feministku. „Keby muži zažívali to, čo zažívajú ženy, tiež by som za nich bojovala s toľkou vášňou. Verím v rovnosť,“ povedala herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #fanúšička #Malala Júsufzaiová #Valentina

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...