Matka Amandy Bynes je ochotná vzdať sa časti poručníctva

Matka americkej herečky Amandy Bynes, ktorú nedávno prepustili z psychiatrie v kalifornskom meste Pasadena, chce, aby na jej dcéru dohliadal ďalší poručník.

07.11.2014 18:12
Amanda Bynes Foto:
Herečka Amanda Bynes (vpravo) na snímke s mamou Lynn.
debata

Ten by mal byť v neustálom kontakte s 28-ročnou herečkou, ktorá nedávno priznala, že trpí bipolárnou afektívnou poruchou. Starať by sa mal predovšetkým o to, aby rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii pravidelne užívala potrebné lieky a aby boli splnené jej základné životné potreby. Lynn Bynes by však aj naďalej mala spravovať dcérine financie a majetok, tak ako jej to koncom októbra prikázal súd. Pre reláciu Access Hollywood to uviedol právnik David Esquibias.

Predstaviteľka Sydney White z filmu Snehulienka to má v paži (2007) však vôbec nie je nadšená z toho, že jej majetok je v správe niekoho iného. "Nedali mi peniaze na hotel, tak som trávila čas s priateľmi a minulú noc som toho veľa nenaspala, takže som zaspala na gauči v Beverly Center. Vtedy sa ku mne prikradli paparazzi a začali si ma fotiť. Nenávidím mojich rodičov za to, že mi nedali peniaze na hotel. Čo sa to s nimi deje? Môj právnik pracuje na tom, aby už nemohli byť mojimi poručníkmi, pretože si nezaslúžia kontrolu nad mojimi financiami,“ napísala na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

Na herečkine tweety o tom, že nemá kde spať, zareagovala americká celebrita Heidi Montag, známa napríklad z reality šou The Hills (2006 – 2010). „Amanda Bynes, ak potrebuješ miesto, kde by si mohla zostať, si viac ako vítaná v našom dome pre hostí v Santa Barbare! Pošli mi správu!“ napísala na Twitter 28-ročná rodáčka z Colorada.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #poručníctvo #mama

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....