Slezáček z Paneláku bojuje s nádorom, podstupuje chemoterapiu

Slovenský herec Juraj Slezáček sa rozhodol liečiť zhubný nádor v ústnej dutine pomocou chemoterapie a rádioterapie.

08.11.2014 18:55
Juraj Slezáček Foto:
Herec Juraj Slezáček na archívnej fotografii.
debata (1)

Sedemdesiatje­denročného rodáka zo Zvolena majú na starosti lekári z Onkologického ústavu Sv. Alžbety v Bratislave. „Od pondelka som nastúpil na chemoterapiu. Podstupujem aj ožarovanie. Ide o regulárnu liečbu v kombinácii s macedónskym sirupom. Budem sa liečiť šesť týždňov,“ uviedol herec pre denník Nový čas a dodal, že sa cíti „primerane veku a diagnóze“.

Podľa nemenovaného zdroja spomínaného denníka sa herec nezúčastnil na nakrúcaní seriálu Panelák (2008), v ktorom stvárňuje Emila Blichára. „Juraj mal minulý piatok nakrúcať posledné obrazy do Paneláka, ale nakoniec z toho zišlo,“ vyjadril sa zdroj. PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková však uviedla, že „s postavou pána Emila Blichára, ktorého stvárňuje herec Juraj Slezáček, rátajú tvorcovia seriálu Panelák aj do budúcnosti“.

Slezáček potvrdil zdravotné problémy tento rok v júli. „V nemocnici mi vytrhali zuby a našli mi zhubný nádor. Mám to od zubov, na sánke. Samozrejme, že mám strach, je tam zhubný nádor a je to vážne,“ povedal vtedy pre Nový čas.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #liečba #chemoterapia #Juraj Slezáček

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...