Internet pochoval hviezdu Sám doma. Tento rok už druhýkrát!

Tisíce fanúšikov vydesila a rozosmutnila správa o smrti niekdajšej detskej hviezdy. Na niektorých weboch a sociálnej sieti sa objavili správy o smrti Macaulaya Culkina.

09.11.2014 10:20
Macaulay Culkin Foto: ,
Herec Macaulay Culkin na archívnej fotografii z roku 2005.
debata

Pravda je našťastie taká, že ide o falošnú správu – tzv. hoax. Tento rok už druhá tohto druhu (prvá sa objavila v apríli). Na Facebooku sa už vo štvrtok objavila skupina, ktorá vzdávala hold zosnulému hercovi a niekdajšiemu hrdinovi komediálnej série Sám doma. „Vo štvrtok 6. novembra nás opustil náš milovaný herec Macaulay Culkin. Narodil sa 26.augusta 1980 v New Yorku. Bude nám chýbať, nikdy na neho nezabudneme. Prosím, prejavte spolupatričnosť a vyslovte sústrasť prostredníctvom komentárov a zdieľaním tejto stránky,“ písalo sa v statuse skupiny, ktorá je už zrušená.

Okrem sociálnej siete sa však informácie objavili aj na webových stránkach. Napríklad server Msnbc.website písalo o tom, že telo 34-ročného herca našli v piatok v jeho apartmáne na Manhattane. Dokonca citoval detektíva, ktorý mal byť zástupcom Manhattanského policajného oddelenia a ktorý mal tvrdiť, že telo sa našlo v apartmáne bez známok cudzieho zavinenia.

Nič podobné sa však nepotvrdilo a navyše sa sám Culkin v piatok prihovoril svojim fanúšikom na sieti Twitter. V minulosti podobným spôsobom pochovali na internete napríklad speváka Jona Bon Joviho alebo jeho britského kolegu Jamesa Blunta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #internet #facebook #Macaulay Culkin #hoax

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...