'Mŕtvy' Macaulay Culkin odkazuje: Sme na turné, hlupáci!

Americký herec a spevák Macaulay Culkin sa sériou fotografií na Instagrame a sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vyjadril k víkendovým falošným správam o jeho smrti.

10.11.2014 13:46
debata
Herec Macaulay Culkin na zábere na Twitteri,... Foto: Twitter
Macaulay Culkin Herec Macaulay Culkin na zábere na Twitteri, ktorý zverejnil po tom, čo sa objavili falošné správy o jeho smrti.

Spolu so spoluhráčmi z kapely The Pizza Underground zverejnil viacero vtipných fotografií, ktoré dokazujú, že je nažive. Na jednej z nich pózuje usmiaty Culkin so slnečnými okuliarmi a fľašou ovocného nápoja v ruke.

„Sme na turné, hlupáci,“ napísali k obrázku. Na ďalšej jeden zo spoluhráčov pridržiava „bezvládneho“ Culkina, čím odkazujú na film Víkend u Bernieho (1989), v ktorom dvaja kolegovia predstierajú, že ich mŕtvy šéf je stále nažive.

Herec Macaulay Culkin s kolegom z kapely The... Foto: Twitter
Macaulay Culkin Herec Macaulay Culkin s kolegom z kapely The Pizza Underground na zábere na Twitteri, ktorý zverejnil po tom, čo sa objavili falošné správy o jeho smrti.

Správy o Culkinovom úmrtí sa objavili prvýkrát v piatok, pričom ich citovali viaceré médiá. Na Facebooku vznikla stránka, ktorá vzdávala hold zosnulému hercovi. Informácie o jeho smrti, ku ktorej malo dôjsť vo štvrtok, však neboli pravdivé. Tento rok je to už druhýkrát, čo sa v online svete objavila poplašná falošná správa, tzv. hoax, o Culkinovej smrti. Podobným správam v minulosti čelil aj spevák Jon Bon Jovi, alebo jeho britský kolega James Blunt.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #Twitter #Instagram #Macaulay Culkin #odkaz

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...