Odmietanie a znechutené tváre. Zažila ich jedna z najsexi hviezd. Prečo?

O herečke Jessice Albe sa píše a hovorí najmä v súvislosti s jej filmami, alebo sexi vzhľadom. Menej ľudí už vie, že je aj mimoriadne úspešnou podnikateľkou. Ľahké to však nemala.

11.11.2014 00:00
debata
Herečka Jessica Alba na gala večere Baby2Baby... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Jessica Alba Herečka Jessica Alba na gala večere Baby2Baby Gala.

Ako prezradila 33-ročná kráska s latino krvou portálu Inc.com, keď prišla s myšlienkou založenia spoločnosti The Honest Company, nedočkala sa pozitívnej odozvy. „Každý, koho som oslovila, bol skeptický. Nenašla sa jediná osoba, ktorá by povedala, že sa to môže podariť,“ uviedla na adresu spoločnosti, ktorá sa sústredila na produkciu potrieb pre mamičky a domácnosti – s dôrazom na ich ekologický zmysel, nezávadnosť a priaznivé zloženie k životnému prostrediu.

Herečka Jessica Alba a jej manžel Cash Warren.
Herečka Kerry Washington.
+9Herečka Jordana Brewster.

Podľa Alby sa v Hollywoode nenašiel nikto, kto by jej vízii o značke s množstvom produktov uveril. „Vždy, keď som sa snažila s niekým z nich si sadnúť a pozhovárať sa, objavil sa im na tvári ten strnulý a odmietavý výraz,“ zaspomínala si dvojnásobná mama. Priznala, že dokonca jej manžel Cash Warren mal pocit, že štartovať celonárodnú značku až so sedemnástimi produktami je príliš veľké sústo.

Alba hľadala finančných partnerov bezmála tri roky, no napokon sa jej to podarilo. A zdá sa, že všetci neveriaci Tomášovia dnes musia pred ňou skloniť hlavu. Značka totiž momentálne má podľa odborných odhadov trhovú hodnotu jednu miliardu dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #podnikanie #Jessica Alba #partneri #The Honest Company

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...