Neholím si hruď, môcť byť chlpatý je krása, vyhlasuje Nick Jonas

Niekdajší idol tínedžeriek a miláčika divákov detskej televízie Nicka Jonasa čoraz častejšie médiá pasujú do pozície nového sex-symbolu.

11.11.2014 11:10
Nick Jonas v seriáli Kingdom Foto:
Herec a spevák Nick Jonas v seriáli Kingdom.
debata

Dvadsaťdvaročný Jonas, ktorého preslávilo účinkovanie v súrodeneckej kapele The Jonas Brothers, sa za posledný rok vypracoval na svalovca, o ktorom snívajú ženy aj mnohí muži. V rozhovore pre magazín Attitude, ktorý je určený najmä homosexuálnym čitateľom, priznal, že podporu a obdiv si dokáže užívať od oboch pohlaví.

Jonas dostal tento rok aj rolu v seriáli Kingdom a práve v súvislosti s ňou sa podrobil tvrdému tréningu a nabral množstvo svalovej hmoty. „Vlastne som musel posunúť hranice svojich možností. Trénoval som dvakrát denne s trénerom a k tomu som mal aj bojový tréning,“ vysvetlil mladý herec.

Ako sa priznal, trochu ho prekvapili reakcie na fotografie, ktoré nedávno nafotil v rámci promokampane k seriálu a na ktorých odhaľuje chlpatú mužskú hruď. Mnoho jeho niekdajších fanúšičiek to vraj neohúrilo. „Je to komické, lebo nikdy som ani na chvíľu neuvažoval nad tým, že by som si oholil hruď. Som chlap, nepotrebujem to. Veď to je predsa tá krásna časť na tom byť mužom,“ vyhlásil pre Attitude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Jonas #hruď #chlpy

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...