Sestra Beyoncé - speváčka Solange sa vydáva! Príde aj Jay-Z?

Americká speváčka a modelka Solange Knowles sa počas víkendu vydá za dlhoročného partnera, režiséra videoklipov Alana Fergusona.

12.11.2014 09:19
Solange Knowles v kreácii Calvin Klein Collection. Foto: ,
Speváčka Solange Knowles.
debata

Magazínu Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov z okolia dvojice. Obrad by sa mal podľa nich uskutočniť v New Orleans, neďaleko domu 28-ročnej interpretky, ktorá ale drží bližšie informácie v tajnosti. Doteraz nepotvrdila ani to, že je zasnúbená.

Zdroje však uviedli, že pred samotnou svadbou, ktorú naplánovali na nedeľu 16. novembra, pár pripravil viacero akcií. V piatok chcú snúbenci usporiadať filmový večer a v sobotu by sa mal uskutočniť nácvik obradu. Áno si chcú povedať o deň neskôr v prítomnosti najbližších priateľov a rodiny, podobne ako to v roku 2008 spravili speváčkina staršia sestra Beyoncé a raper Jay-Z.

Stále však nie je jasná, či sa na slávnosti zúčastní aj speváčkina slávnejšia sestra a jej manžel. Americké médiá majú stále v živej pamäti incident z mája tohto roku, keď unikla nahrávka z výťahu luxusného hotela. Na nej je zachytená potýčka Solange so švagrom, ktorého kope a udiera kabelkou, zatiaľ čo sa Beyoncé len prizerá. Uzemniť ju musel vtedy bodyguard.

Pre Solange Knowles pôjde už o druhé manželstvo. Po prvý raz sa vydala ako 17-ročná za o dva roky staršieho Daniela Smitha. Svadba sa konala v roku 2004. O tri roky neskôr však Knowles v rozhovore pre magazín Essence priznala, že jej vzťah so Smithom sa skončil rozvodom. Dvojica má spolu 10-ročného syna Juleza.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #tajná #Solange Knowles #Alan Ferguson

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...