Robin Williams zanechal majetok deťom a manželke

Známy komik, ktorý v auguste spáchal samovraždu, podpísal poslednú vôľu 31. januára 2011.

14.11.2014 17:00
Zelda Williams a Robin Williams Foto: ,
Herec Robin Williams na archívnej snímke z roku 2011 v spoločnosti svojej dcéry Zeldy Williamsovej.
debata

Americký herec Robin Williams, ktorý vo veku 63 rokov spáchal samovraždu, zanechal svoj majetok svojim trom deťom a tretej manželke, grafickej dizajnérke Susan Schneider.

Známy komik podpísal poslednú vôľu 31. januára 2011, pričom v nej uviedol, aby po jeho smrti celý majetok prepísali na fond, ktorý zriadil pre svoje deti – 31-ročného Zaka, 25-ročnú Zeldu a 22-ročného Codyho. V dokumentoch z roku 2009 sa okrem toho uvádza, že každý potomok mal po dosiahnutí 21. roku dostať tretinu svojho podielu, polovicu zo zvyšku podielu vo veku 25 rokov a zvyšnú časť vo veku 30 rokov. Päťdesiatročná Schneider, s ktorou sa herec zosobášil v októbri 2011, má dostať podiel na základe ich predmanželskej zmluvy.

Williams sa obesil 11. augusta vo svojom dome a taktiež si porezal zápästie. Z výsledkov toxikologických testov, ktoré zverejnili 7. novembra vyplýva, že v čase úmrtia nemal v tele drogy ani alkohol, ale iba predpísané lieky v takom množstve, aké mu odporučil lekár. Koroner taktiež uviedol, že herec prejavoval známky demencie s Lewyho telieskami, ktorá má súvis s Parkinsonovou chorobou. To, že komik trpel Parkinsonovou chorobou v ranom štádiu, potvrdila aj Schneider s tým, že Williams nebol pripravený podeliť sa o informácie o jeho zdravotnom stave s verejnosťou. Jeho telo deň po úmrtí spopolnili a popol rozprášili do vôd Sanfranciského zálivu.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #majetok #Robin Williams #dedenie

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...