O panenstvo som prišla ako 22-ročná, opisuje detaily Brooke Shields

Krásna herečka si kvôli sláve držala mužov od tela.

16.11.2014 00:00
Brooke Shields Foto: ,
Herečka Brooke Shields prišla na premiéreu filmu The Heat s manželom Chrisom Henchym.
debata

Ako trinásťročná hrala mladistvú prostitútku v snímke „Pretty Baby“, ako 15-ročná sa vo filme Modrá lagúna predviedla v milostných scénach s filmovým kolegom Christopherom Atkinsonom. A hoci vyrastala v Hollywoode, Brooke Shields bola vo svojom osobnom živote viac ako zdržanlivá.

Vo svojej autobiografii „There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me“ prezradila, kedy a s kým prišla o panenstvo. Mala vtedy 22 rokov a jej prvým milencom bol herec, spolužiak z Princetonu, Dean Cain. „Bol neuveriteľne trpezlivý, čo sa sexu týka. Nechala som ho čakať a čakať. Potom, čo sa to konečne stalo, bola som taká ohromená, že som vyskočila z postele a utiekla na chodbu. Bežala som nahá tak rýchlo, ako keby som niekomu ukradla peňaženku,“ zaspomínala si slávna herečka.

Seriálový Superman, herec Dean Cain. Foto: SHUTTERSTOCK
Dean Cain Seriálový Superman, herec Dean Cain.

Vzťah s hercom, z ktorého sa neskôr stal seriálový Superman, vydržal dva roky. Shields priznala, že to bola práve jej sláva, ktorá ju nútila držať si mužov od tela. Medzi jej ďalších partnerov patrili Liam Neeson, John Travolta, John F. Kennedy Jr. V roku 1997 sa vydala za tenistu Andre Agassiho, no manželstvo označila za strašné. Dnes je herečka šťastná po boku manžela, scenáristu Chrisa Henchyho, s ktorým vychováva dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #autobiografia #Brooke Shields #Dean Cain

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...