Ešte som sa nerozhodla, ako ho zabijem, vyhráža sa Amanda Bynes otcovi

Herečka sa pred priateľom priznala, že by rada ublížila svojim príbuzným, neskôr však vyhlásila, že to bol iba žart.

16.11.2014 16:00
Amanda Bynes Foto: ,
Herečka Amanda Bynes na archívnej snímke.
debata

Americká herečka Amanda Bynes, ktorú 30. októbra prepustili z psychiatrie v kalifornskom meste Pasadena, sa vyhrážala rodičom zabitím. Informoval o tom portál TMZ, pričom tieto tvrdenia podložil zvukovými nahrávkami, na ktorých predstaviteľka Sydney White z filmu Snehulienka to má v paži (2007) rozpráva priateľovi o tom, ako nenávidí svojich rodičov a popisuje, že by im rada ublížila. Záznamy poskytli TMZ herečkini príbuzní vo viere, že prinútia kompetentných ko­nať.

„Ak by bol môj otec tvojím otcom… až potom by si pochopil, prečo by som mu rada podrezala zápästia. Ešte som sa nerozhodla, ako ho chcem zabiť… Neuznávam vraždy. Je to doslova tá najhoršia osoba. Nič by ma nepotešilo viac, ako podrezať mu hrdlo. Presne to by som rada urobila. Nechystám sa spraviť nič také, no zavolala som mojej mame a vyhrážala som sa jej smrťou, že jej podrežem hrdlo a že jej podpálim dom a podobnými hlúposťami,“ priznala sa kamarátovi rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii.

K zverejneným nahrávkam sa Bynes následne vyjadrila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Len tak mimochodom – o tom, že by som chcela zraniť moju rodinu, som žartovala – nedokázala by som ublížiť ani muche. To, čo som povedala, som myslela ako vtip. Ak ste to nepochopili, tak by ste mali vedieť, že chodím na terapiu, počas ktorej sa rozprávame o problémoch s mojím otcom. Som jedno z najohľaduplnej­ších dievčat, aké v živote môžete stretnúť, takže nehľadajte v tom iný zmysel – bol to vtip, aký ľudia hovoria a neexistuje žiaden dôvod, prečo by som o tom nemohla žartovať aj ja,“ napísala 28-ročná herečka, ktorá sa za posledné týždne na internete viackrát posťažovala, že jej rodičia nechcú dať peniaze na ubytovanie a stravu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #psychiatria #otec

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...