Ďalší rozchod v Hollywoode! Známe herečky ohlásili krach ich vzťahu

Evan Rachel Wood a Katherine Moennig sa rozišli.

17.11.2014 04:00
Herečka Evan Rachel Wood. Foto: ,
Herečka Evan Rachel Wood.
debata

Americká herečka a speváčka Evan Rachel Wood sa rozišla s predstaviteľkou Leny zo seriálu Ray Donovan (2013) Katherine Moennig. Magazín Us Weekly o tom informovalo viacero nemenovaných zdrojov. Herečky spolu začali flirtovať vo februári minulého roka. Na verejnosti sa spolu ukázali napríklad v októbri tohto roka, keď sa zúčastnili na podujatí losangeleského Hammerovho múzea.

Herečka Katherine Moennig. Foto: SITA, Richard Shotwell
Katherine Moennig Herečka Katherine Moennig.

„Evan je zbláznená do Katherine. Bola do nej zamilovaná už niekoľko rokov, no teraz má šancu s tým niečo spraviť. Vekový rozdiel pre ňu vôbec nie je prekážkou,“ vyjadril sa nedávno pre Us Weekly anonym o vzťahu 27-ročnej Wood a 36-ročnej Moennig.

Začiatkom tohto mesiaca však Wood na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter napísala viacero odkazov, ktorými predznamenala koniec ich vzťahu. „Minulosť môže bolieť, máš však na výber, môžeš pred ňou utiecť alebo sa z nej poučiť,“ citovala herečka repliku z animovaného filmu Leví kráľ (1994).

Wood v minulosti randila so spevákom Marilynom Mansonom, pričom po rozchode s ním v roku 2011 oznámila, že je bisexuálka. O rok neskôr sa vydala za anglického herca Jamieho Bella, s ktorým má ročného syna. Ich vzťah sa však rozpadol v máji tohto roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Evan Rachel Wood #Katherine Moennig

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...