Bono z U2 spadol z bicykla, museli ho operovať

USA: U2 zrušili hosťovanie v talkšou Jimmyho Fallona.

17.11.2014 16:00
The Edge, Bono, Larry Mullen, Jr., a Adam Clayton Foto: ,
Členovia formácie U2 - zľava: The Edge, Bono, Larry Mullen, Jr., a Adam Clayton.
debata

Írska kapela U2 zrušila hosťovanie v televíznom programe The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Dôvodom odstúpenia od zámerov propagovať svoju novú štúdiovku Songs Of Innocence (2014) je zranenie ruky frontmana Bona. Päťdesiatštyriročný hudobník mal údajne nehodu na bicykli, ktorá si vyžiada operáciu.

„Zdá sa, že naše hosťovanie v Tonight Show musíme urobiť inokedy. Máme dolu jedného muža,“ uviedla formácia na svojej oficiálnej webstránke. „Bono si zranil ruku pri páde na bicykli v Central Parku a potrebuje operáciu. Sme si istí, že bude rýchlo v poriadku, takže sa vrátime. Ďakujeme Jimmymu Fallonovi a všetkým, čo sa podieľajú na šou, za pochopenie,“ napísali členovia kapely The Edge, Adam Clayton a Larry Mullen.

Skupina U2 mala v spomínanej šou vystupovať pravidelne od dnes až do piatku 21. novembra. Hudobníci sa mali taktiež objaviť v komediálnych skečoch a materiáloch určených iba pre internet. U2 sa už v tejto talkšou predstavili vo februári, pričom vtedy zahrali na streche newyorského mrakodrapu GE Building. Správa o nehode Bona prišla len pár dní po tom, čo na spevákovom súkromnom lietadle odpadli počas letu dvere batožinového priestoru. K incidentu došlo v stredu 12. novembra, keď spevák letel z Dublinu do Berlína. Posádka lietadla sa o tom dozvedela až po pristátí.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #U2 #Bono

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...