Vypáčila to z neho! Už nie som panic, musel s pravdou von Jonas

Bývalý miláčik detského a tíndedžerského publika - herec a spevák Nick Jonas sa v poslednom čase opäť dostal do centra pozornosti.

21.11.2014 00:00
Spevák a herec Nick Jonas. Foto: ,
Spevák a herec Nick Jonas.
debata

Dôvodom je jeho nový album, ale aj seriál Kingdom, v ktorom účinkuje. A vďaka ktorým ho mnohé médiá pasujú za nový sexsymbol. Počas návštevy v talk-šou moderátorky Wendy Williamsovej sa 22-ročný mladík musel zhovárať aj o veľmi osobných veciach. Nevyhol sa napríklad otázke o panictve, keďže v minulosti bol známy vyhláseniami, že sex by chcel mať až s tou pravou.

„Neľutujem to,“ uviedol na otázku, či ho nemrzí, že si v minulosti viac neužíval. „Myslím si, že to bola dôležitá súčasť môjho detstva a dospievania. Ako som rástol, uvedomoval som si, čo je dôležité pre mňa a pre môj systém hodnôt, moju vieru,“ vyhlásil v televíznom štúdiu Jonas. „Všetci sme vyrástli a postupne si uvedomili, čo je pre nás dôležité,“ komentoval aj na margo svojich bratov, s ktorými tvorili kapelu The Jonas Brothers. „Som spokojný s tým, v čo verím dnes a dospelý,“ doplnil ešte.

Moderátorke Williamsovej sa však jeho odpoveď zdala očividne málo priamo a tak sa ho rovno opýtala, či je teda ešte stále panic, alebo nie. „Ako som už povedal. Som dospelý. Vo všetkých smeroch,“ uzavrel so smiechom americký talent, ktorý randí s bývalou Miss Universe a Miss USA Oliviou Culpo.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Jonas #talk-šou #panic

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....