Austrália, hanbi sa, zúrila Katy Perry. A potom ukázala bujné vnady!

Americkú speváčku Katy Perry nahnevali austrálski paparazzi, ktorí v piatok ignorovali jej žiadosť o súkromie, keď sa prechádzala na pláži v Sydney.

24.11.2014 00:00
debata (1)
Speváčka Katy Perry na zábere zo Sydney, kde sa... Foto: Profimedia
Katy Perry Speváčka Katy Perry na zábere zo Sydney, kde sa zabávala na palube lode.

Tridsaťročná rodáčka zo Santa Barbary, ktorá je momentálne v Austrálii v rámci aktuálneho turné k albumu Prism (2013), si následne svoj hnev ventilovala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

„Austrálske média: mali by ste sa hanbiť za vašich paparazzov a bulvár. Vaši paparazzi nemajú žiaden rešpekt, žiadnu česť, žiaden charakter, žiadnu ľudskosť. Dnes, keď som sa snažila v pokoji prejsť po pláži, ma prenasledovalo množstvo mužov, ktorí neprestali, ani keď som ich opakovane žiadala, aby mi dopriali trochu súkromia. Viacerí iní ľudia sa mi snažili pomôcť, ale tí paparazzi sa mi len smiali a ďalej fotili,“ napísala speváčka na Twitteri.

„Povedali mi, aby som s nimi uzavrela "obchod“. Ak im budem pózovať v plavkách, tak ma potom nechajú na pokoji. To je zvrátené a nechutné správanie, ktorý by sa nikdy nemalo tolerovať, predovšetkým nie ľuďmi, ktorí to nechcú. Nikdy neuzavriem dohodu s paparazzmi a nebudem sa priateliť s nikým, kto sa správa takto," doplnila ešte Perry, ktorá následne zverejnila aj fotografie niekoľkých paparazzov.

Možno na oplátku sa však v agentúrach v rovnaký čas objavili aj fotografie samotnej Perryovej. A zdá sa, že paparazzovia dosiahli presne to, o čo im išlo. Speváčka, ktorá je známa svojou príťažlivou ženskou postavou a kyprými tvarmi, sa zabávala na palube jachty pri pobreží. Zábery z nej však vďaka vyspelej techniky reportéri získali ľahko. Pohľad na Perryovú v dvojdielnych ružových bikinách však určite nenahnevá. Skôr naopak, veď pozrite…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Austrália #hanba #paparazzovia

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...