Katy Perry potvrdila, že vystúpi počas Super Bowlu. Platiť za to nebude

Americká speváčka Katy Perry potvrdila, že vystúpi počas polčasovej prestávky 49. ročníka Super Bowlu - finále play-off NFL v americkom futbale, ktoré sa bude konať 1. februára v Glendale v Arizone.

25.11.2014 11:10
Speváčka Katy Perry. Foto: ,
Speváčka Katy Perry.
debata

To, že by sa interpretka mohla predstaviť počas spomínaného podujatia, uviedli už dávnejšie nemenované zdroje pre magazín Billboard. Počas nedeľného zápasu tímov New York Giants a Dallas Cowboys však tieto dohady potvrdil športový komentátor Bob Costas. Následne o tom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter informovalo vedenie NFL i samotná speváčka.

„Potvrdené, Katy Perry vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu,“ napísali zástupcovia NFL. „Moja kapela vo vedľajšej miestnosti sleduje zápas medzi Cowboys a Giants, kričia na televízor (a jeden po druhom). Už sa neviem dočkať 1. februára,“ uviedla 30-ročná rodáčka zo Santa Barbary.

Vedenie NFL pritom podľa nemenovaných zdrojov uvažovalo aj o barbadoskej speváčke Rihanne a britskej kapele Coldplay. Tento rok počas Super Bowlu vystúpili spevák Bruno Mars s kapelou Red Hot Chili Peppers, pričom následne na verejnosť prenikli informácie o tom, že NFL chcelo od umelcov, aby si za účasť na podujatí platili. Perry sa však vtedy vyjadrila, že nie je typ dievčaťa, ktoré by bolo ochotné za niečo také zaplatiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Super Bowl #vystúpenie #platiť

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...