Slávnemu dídžejovi sa nečakane zmenil život: Môže za to kríza veku!

Francúzsky dídžej a producent David Guetta bojuje s krízou stredného veku.

27.11.2014 09:19
David Guetta (vľavo) a spevák Akon Foto: ,
Dídžej David Guetta (vľavo) a spevák Akon.
debata

Rodák z Paríža to uviedol v rozhovore pre denník Le Parisien. „Mám 47 a vždy som bol šťastný, pretože som sa o to delil s Cathy,“ poznamenal na adresu bývalej manželky, s ktorou sa rozviedol v marci tohto roka po 22 rokoch manželstva.

„Počas mnohých rokov bol môj život jedna veľká párty. Keď vás to baví, nedokážete sa usadiť. Práve teraz však prekonávam krízu stredného veku. Kladiem si množstvo otázok. Aj o mojej hudbe, o tom, čo je pre mňa dôležité. Boli tu aj iné veci, o ktorých som si myslel, že majú pre mňa veľký význam, no teraz už pre mňa toľko neznamenajú,“ povedal Guetta, ktorý pred niekoľkými dňami uviedol na trh šiesty album s názvom Listen.

„Nahrať ho mi zabralo tri roky, pričom osem mesiacov som zo seba nedokázal dostať nič! Nevedel som sa pohnúť vpred. To sa mi doteraz nikdy nestalo. Súviselo to s mojím osobným životom. Je to zatiaľ môj najosobnejší album. Odkrývam v ňom omnoho viac emócií. Ukázal som v ňom aj moju zraniteľnejšiu stránku,“ pokračoval.

"Zvyčajne si plánujem život na dva roky dopredu a preto, keď som ho zrazu nemal pod kontrolou, bol som naozaj vydesený. Sú tam piesne aj o tom,“ vysvetlil producent.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #vek #David Guetta

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...