Angelina Jolie: Uf, tá si ale verí

Americká herečka a režisérka má radšej prácu za kamerou ako pred ňou.

27.11.2014 13:00
Angelina Jolie Foto:
Herečka Angelina Jolie pózuje pred panorámou Šanghaja. V šatách Michaela Korsa a zlatých lodičkách od Christiana Louboutina. (detail po kliknutí)
debata

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie s herectvom ešte úplne nekončí. Ako 39-ročná rodáčka z Los Angeles vyhlásila na londýnskej premiére svojej novej snímky Nezlomný (2014), hoci prácu za kamerou uprednostňuje viac, hereckej kariéry sa nevzdáva.

„Nie je to veľké dramatické rozhodnutie. Budem robiť trochu menej, ale omnoho radšej som za kamerou,“ uviedla Jolie pre agentúru Reuters. „Takže to snáď bude prirodzený prechod. Dúfam, že som dosť dobrá režisérka na to, aby som tento prechod zvládla,“ dodala. „Milujem réžiu. Znamená pre mňa veľa, keď môžem nakrútiť príbehy o témach, na ktorých mi hlboko záleží. Dokážem hrať v mnohých veciach, môžete tak prežiť rôzne postavy, avšak réžia, to sú roky života. Musíte to skutočne milovať a veriť tomu,“ vyjadrila sa tiež Jolie, ktorá spomínanú drámu Nezlomný nakrútila podľa rovnomennej knihy Laury Hillenbrand.

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #herečka #režisérka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...