Kristína ako ju nepoznáme! To je ale sexi kosť

Speváčka Kristína si počas "jej" večera užila trojnásobnú radosť.

27.11.2014 14:00
Kristína, Robo Grigorov Foto:
Výberovku Kristíny pokrstil Robo Grigorov.
debata

Kristína Peláková vsadila tento raz na sexi imidž a na svoj trojnásobný krst do bratislavského klubu dorazila v metalických mini šatách. Sympatická tmavovláska sa môže pochváliť naozaj štíhlou postavou a tak práve novým imidžom pútala pozornosť pozvaných hostí. Mladej speváčke tak patrilo pódium počas večera hneď tri razy.

Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu. Foto: Rene Miko
Kristína Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.

Do života uvádzala svoj prvý výberový album „Tie Naj“ a za krstného otca si zvolila Roba Grigorova, s ktorým si dokonca zaspievala duet. Druhým v poradí sa stal exkluzívny kalendár, ktorý pokrstil jej dvorný textár Kamil Peteraj. A napokon, predstavila aj novú veselú skladbu „Ta Ne“, ktorú Kristína venovala rodnému kraju. Tú vtipne uviedol do života hrdý východniar Michal Hudák. Na trojkrste navyše speváčka získala platinovú platňu za predaj albumu „Tie Naj“!

V bratislavskom klube Loft sa krstilprvý... Foto: Rene Miko
Kristína V bratislavskom klube Loft sa krstilprvý výberový album Kristíny.

„V tomto roku sa mi podarilo veľmi veľa vecí, teším sa z toho a beriem to ako úspech,“ povedala Kristína. Výberový album Kristíny predstavuje obdobie od jej začiatkov až po súčasnú tvorbu. Výberovku „Tie Naj“ pokrstil známy hudobník Robo Grigorov medovinou. „Kristínu si vážim, pretože spieva a nebľaboce. Väčšina spevákov bľaboce a nespieva. A keďže nemajú pesničky, musia hovoriť o tom, že čo ich frajerka, kde boli na dovolenke a aké si kúpili šaty. Kristína toto celé nerieši. Má iba pesničky a tými sa prezentuje. To je podľa mňa geniálna vec. To znamená, že sa naozaj zaoberá spevom a hudbou. Takých je málo a treba si to vážiť,“ povedal Robo Grigorov.

Moderátorom krstu bol herec Michal Hudák.
Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.
+6Kristína na pódiu, zaspievala počas krstu.

Autorom fotografií originálneho kalendára je Rastislav Brezovský, titulnú fotografiu nafotil Petr Dobiášovský. Fotografie sú obohatené o úryvky z textov piesní Kristíny, ktoré napísal Kamil Peteraj. „Tento kalendár má jednu úžasnú vec, že nevnímate tie dni, nevnímate ako vám beží čas. Želám tomuto kalendáru, aby dlho zostal na stenách, aby sa ľudia na neho radi pozerali,“ Zaželal Kamil Peteraj.

Krst vyvrcholil výstupom moderátora Michala Hudáka, ktorý pokrstil do tretice novú skladbu s názvom „Ta Ne“. Refrén veselej piesne spieva Kristína vo východniarskom dialekte a vznikla v spolupráci s Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom. Krstný otec piesne, ktorú Kristína venovala rodnému kraju, vystúpil ako „Miki Hric“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Kristina #Robo Grigorov

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...