Súd s expriateľom Halle Berry: Naozaj robí z ich dcéry belošku?!

Skutočne netradičný problém prejednával súd v Los Angeles podľa informácií šoubiznisového portálu TMZ.com. Išlo opäť o konflikt medzi herečkou Halle Berry a jej expriateľom Gabrielom Aubrym.

27.11.2014 17:12
Halle Berry Foto: ,
Herečka Halle Berry na premiére televíznej série Extant, v ktorej stvárnila hlavnú úlohu.
debata

Dvojica má spoločne dcérku Nahlu a práve ona sa ocitla v centre sporu dvojicu. Štyridsaťosemročná herečka dala podnet na súd kvôli tomu, že údajne v čase, keď dievčatko trávi čas so svojím otcom, ten zasahuje do jej vzhľadu. Malo ísť o to, že Aubry sa svojej dcére snažil vyrovnávať vlasy a zosvetľovať ich. Údajne tak robil preto, lebo mu prekáža jej černošský pôvod a snaží sa dievčatko viac prispôsobovať belošským estetickým normám.

Herečka Halle Berry na snímke s dcérkou Nahlou... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Halle Berry na snímke s dcérkou Nahlou Herečka Halle Berry na snímke s dcérkou Nahlou - február 2013.

Halle Berry údajne vyhlásila, že keď to zistila, bola zhrozená a obáva sa o to, že by podobné konanie mohlo vyvolať psychické problémy jej dcéry. Súd rozhodol v prospech matky a vydal zákaz, platný pre Aubryho, ale aj Berryovú – teda oboch rodičov, aby akýmkoľvek spôsobom zasahovali do prirodzeného vzhľadu šesťročnej Nahly.

Zdá sa, že vzťahy medzi expartnermi nie sú vôbec ideálne. Nejde totiž o prvý konflikt, ktorý sa rieši súdnou cestou. Nedávno napríklad Berry žiadala o úpravu výšky výživného, ktoré vypláca práve ona Aubrymu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #súd #Halle Berry #Nahla #gabriel Aubry #beloška

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...