Najkrajšia Češka mamičkou? Kuchařová je vraj tehotná, ona mlčí

Hoci v jej veku sa ešte mnoho dievčat do materstva nehrnie, u modelky a bývalej kráľovnej krásy Taťány Kuchařovej by to mohlo byť inak.

28.11.2014 06:00
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Foto:
Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý.
debata

Už niekoľko týždňov sa české médiá dohadujú, že pôvabná plavovláska je „v tom“. Tehotenstvo dámy, ktorá v minulosti získala titul najkrajšej ženy sveta, by malo byť len v začiatku a údajne aj preto ho modelka odmieta potvrdiť.

Kuchařovej partner Ondřej Brzobohatý v prípade podobných informácií tiež nie je zhovorčivý. „S nikým z médií sa o svojom súkromí nebavím. Aj keby to bolo, alebo nebola pravda. Nepotvrdím vám to, ani nevyvrátim,“ uviedol pre týždenník Sedmička syn slovenskej herečky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radoslava Brzobohatého.

Odpoveďou by však mohla byť aj nedávno návšteva USA, kde sa Taťána Kuchařová spoločne so svojím milencom zúčastnila na slávnostnej večeri k 25. výročiu Zamatovej revolúcie. V prvom trimestri tehotenstva mnohí lekári neodporúčajú cestovať lietadlom a tak je pravdepodobné, že by dlhý let za Atlantik a späť neriskovala ani najkrajšia Češka. Alebo už kritické obdobie má za sebou a je ako Kate Middleton, ktorej bruško nevidieť ani v piatom mesiaci…

Tak si vyberte.

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #tehotenstvo #Taťána Kuchařová #Ondřej Brzobohatý

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....