Hviezda Teórie veľkého tresku: Som najvďačnejšia za tohto chlapa!

Hoci mnohé médiá sa zamýšľali nad tým, či rýchly vstup do manželstva u herečky a komičky Kaley Cuoco nebude mať zlú dohru, ona je vraj šťastnejšia než kedykoľvek predtým.

29.11.2014 07:00
debata
Herečka Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting... Foto: Instagram
Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting Herečka Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting na zábere z Instagramu.

Hlavná ženská hrdinka seriálu Teória veľkého tresku by mala koncom roka osláviť prvé výročie sobáša s tenistom Ryanom Sweetingom. Už pár týždňov pred tým sa však so svojimi fanúšikmi na Instagrame podelila o zamilované vyznanie.

„Som najvďačnejčia za tohoto chlapa,“ napísala Cuoco pod čiernobielu fotografiu, na ktorej sa túli k manželovi. Dátum zverejnenia nebol celkom náhodný. V USA sa totiž oslavoval Deň vďakyvzdania a herečka chcela vyjadriť vďaku práve za svojho životného partnera.

So Sweetingom sa 28-ročná blondínka zoznámila len pár týždňov po rozchode s hercom Henrym Cavillom. Po pár týždňoch sa zasnúbili a potom prekvapili aj rýchlou svadbou. Zdá sa však, že zatiaľ sa ich láska darí. Dvojica sa spoločne objavuje na každej dôležitej spoločenskej akcii a veľa času trávia spolu aj vtedy, keď má Cuoco pracovné povinnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Kaley Cuoco #Ryan Sweeting #šťastie #vďaka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...