Šafránková sa zotavuje po operácii pľúc, vraj trpí nádorovým ochorením

Česká herečka Libuše Šafránková sa postupne zotavuje po operácii pľúc, ktorú nedávno podstúpila v pražskej Fakultnej nemocnici v Motole.

01.12.2014 16:54
Libuše Šafránková Foto:
Herečka Libuše Šafránková.
debata

Ako informoval denník Blesk, 61-ročnej rodáčke z Brna počas nej odobrali z pľúc útvar bližšie nešpecifikovanej veľkosti. Nemenovaný zdroj z okolia herečky navyše portálu iDNES.cz potvrdil, že jej diagnostikovali nádorové ochorenie.

Ďalší zdroj z nemocnice sa pre Blesk vyjadril, že hoci bol Šafránkovej stav po operácii vážny, začala už s rehabilitáciami. Predstaviteľka Popolušky z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku (1973) si v súčasnosti nacvičuje rôzne techniky dýchania, ktoré jej majú pomôcť odstrániť z pľúc hlien a zrazeniny.

„Pani Šafránková už podstupuje respiračné cvičenia,“ uviedol anonym, podľa ktorého si personál myslí, že po úspešnej operácii bude čoskoro v poriadku. Pomôcť jej s tým má odhodlanie bojovať s chorobou i opora manžela Josefa Abrháma, ktorý herečku na klinike pravidelne navštevuje.

Zdravotné problémy trápili Šafránkovú aj v minulosti. V roku 2009 musela z bližšie nešpecifikovaného dôvodu prerušiť nakrúcanie rozprávky Princezná pre draka (2011) a vlani prekonala zápal pľúc.

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #pľúca #zotavenie #Libuše Šafránková

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....