Hviezd ako maku! Kultový komiks získal Willa Smitha či Jareda Leta

Vo filme Suicide Squad, ktorý by sa mal dostať do kín v auguste 2016, sa predstavia Will Smith, známy napríklad zo sci-fi Som legenda (2007) i frontman hudobnej skupiny Thirty Seconds To Mars Jared Leto.

04.12.2014 10:46
Jared Leto Foto: ,
Herec Jared Leto.
debata

Snímku bude režírovať David Ayer, ktorý zároveň píše aj scenár. Okrem spomínaných hercov sa v nej predstavia aj Tom Hardy, Margot Robbie, Jai Courtney a Cara Delevingne. V utorok o tom informovali zástupcovia spoločnosti Warner Bros.

V centre snímky bude tajná agentúra Suicide Squad, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Štyridsaťšesťročný Smith sa objaví v úlohe Deadshota, ktorý je komiksovým nadšencom známy predovšetkým ako nepriateľ Batmana.

O deväť rokov mladší Hardy sa zase predstaví v úlohe vodcu zloduchov Ricka Flaga. Leto, ktorý má na konte Oscara i Zlatý glóbus, stvárni Jokera a 24-ročná Austrálčanka Margot Robbie sa ukáže ako jeho priateľka Harley Quinn. Dvadsaťosemročný Courtney si zahrá Boomeranga a Delevingne, ktorá sa živí aj ako modelka, stvárni čarodejnicu Enchantress.

"Tešíme sa na chvíľu, keď uvidíme pokope túto úžasnú skupinu pod vedením skvelého Davida Ayera. Veríme, že dajú nový zmysel tomu, čo znamená byť zloduchom a aké to je byť hrdinom,“ vyjadril sa Greg Silverman z Warner Bros.

debata chyba
Viac na túto tému: #Will Smith #hviezdy #Jared Leto #Tom Hardy #Suicide Squad

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...