Šokujúce odhalenie Lady Gaga: V devätnástich ju znásilnili

Americká speváčka Lady Gaga prezradila, že bola v devätnástich rokoch znásilnená.

05.12.2014 07:00
Speváčka Lady Gaga. Foto: ,
Speváčka Lady Gaga.
debata

V rozhovore s americkým rozhlasovým moderátorom Howardom Sternom odmietla odhaliť, kto za znásilnením stál, uviedla však, že to bol muž vtedy o 20 rokov starší ako ona, napísal časopis Rolling Stone.

Dvadsaťosemročnej speváčke, ktorej vlastné meno znie Stefani Germanotta, vraj trvalo dlhé roky, než traumu prekonala. Musela vraj absolvovať niekoľko terapií. Keď vraj na svoj vlaňajší album Artpop napísala pieseň Swine, ktorá je o sexuálnom násilí, chcela sa vypísať zo svojich pocitov a hnevu, ktoré po znásilnení cítila.

„Hneď potom ma to až tak nezasiahlo, najintenzívnejšie pocity prišli asi o štyri či päť rokov neskôr,“ uviedla Lada Gaga. Dlho si vraj odmietala priznať, že sa to vôbec stalo. „Zasiahlo ma to veľmi tvrdo, bola som traumatizovaná. Hovorila som si ale, že musím ísť ďalej a dostať sa z toho,“ dodala.

Keď sa jej moderátor spýtal, či sa ešte niekedy neskôr postavila násilníkovi tvárou v tvár, uviedla, že nie. „Vydesilo by ma to. Paralyzovalo by ma to. Videla som ho raz v obchode a bola som paralyzovaná strachom,“ uviedla popová hviezda.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #znásilnenie #trauma #útočník

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...